2022-08-04 83 浏览
好味指数:🌕🌕🌕🌕🌗回头指数:🌕🌕🌕🌕🌕舒服指数:🌕🌕🌕🌕🌕环境方面,餐厅行工业风,简单嘅装修,但张櫈真系好舒服!😂😂 坐落去会:「哗,正~」所以真系好岩朋友闲聚,或者想去做野Chill 下都好岩!😆餐厅有室外位置🤩无咁热出去应该都好Chill !【芝士粟木棒】$58真心估唔到,粟米可以整成咁,超好食!🤩咸咸的芝士味浓,配上烤香的粟米,有别于斋食粟米的清新,有点creamy的感觉。【腐乳吉烈猪扒炭竹汉堡】$138猪扒大到,可以整两个汉堡包🍔🍔!!!食落有啲腐乳的咸香,更新左我对汉堡包的固有认知,我觉得还不错,同行吃货则表好喜欢!🤩但我地两个都好认同炭竹包好香!超正!【大头虾意大利面】$148非常鲜味!啖啖虾味!睇落去有啲干,但食落岩岩好,想食完再食!😋😋【法式多士】$48本来不能想像法式多士如何做甜品,但吃过外发现系面包布丁加糖浆😋内面软淋淋又小小入口即化咁,好好食!【饮品】饮品同样高质素😋😋朱古力好浓!带点朱古力的苦涩,相当好😋😋焦糖咖啡不会太糖,仲有挂杯!正!
好味指数:🌕🌕🌕🌕🌗
回头指数:🌕🌕🌕🌕🌕
舒服指数:🌕🌕🌕🌕🌕

😆餐厅有室外位置🤩无咁热出去应该都好Chill !

【芝士粟木棒】$58

【腐乳吉烈猪扒炭竹汉堡】$138
但我地两个都好认同炭竹包好香!超正!

【大头虾意大利面】$148

【法式多士】$48