2021-10-06 25 浏览
朋友仔之前食过呢间🇰🇷韩式炸鸡🍗放题餐厅🍴,话口味款式好多🤩,而且好抵食!我哋六点🕕几就来到未有好多人,🪑座位好宽躺,靠墙同卡位都系沙发👍。炸鸡🍗加pizza🍕任食都只系$128,食埋焗鸡、额外口味🤤同埋小食都只系加$28,超级💰抵食!众多口味嘅🐓炸鸡同焗鸡🍗之中我最钟意黄金咸蛋🥚,超级甘香油润🤤,另外蜜糖芥茉香葱都好味😋!小食款式唔少,柚子醋沙律🥗几新鲜清爽,有助减油腻感👍。韩式辣拌海蜇好惹味,而且爽口鲜甜!焗鸡🍗食起上嚟冇🔥炸鸡咁热气,柠檬🍋柚子同埋香草🌿青柠口味酸甜味美,佢哋仲有几个特别口味都值得一试🤤,暹罗🥜花生炸鸡其实系喺啲炸鸡🍗上边加咗啲花生酱😆,食起上嚟都几特别。🇹🇭冬阴功味焗鸡就好入味,少少🤏酸辣几开胃!食得多🔥热辣辣嘅炸鸡同焗鸡🍗想食啲冻嘢可以选择凉拌💧水冷面🍜,佢少少酸甜带点麻油香好清爽😋!

• 黄金咸蛋焗鸡
  • 黄金咸蛋炸鸡