前排成日饮芋泥乜乜乜,好耐都无饮过黑糖鲜奶。咁啱喺黄埔经过 @e.tea.hk 决定要惩罚一下(•̀ᴗ•́)وღ 黑糖波霸厚芝奶 𝟱𝟬𝟬𝗺𝗟 $𝟯𝟯好耐无饮过黑糖鲜奶,更加耐无饮芝士奶盖,所以决定邪恶一下!开头就咁饮唔太饮得出芝士奶盖嘅味道,但饮到中段就开始好香浓,好重芝士味。店员建议可以小糖,个人觉得咁样有黑糖嘅甜就啱啱好。另一主角珍珠都好好食,有咬口,份量又多!╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟴.𝟮/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴.𝟱𝟭𝟬𝗘.𝗧𝗲𝗮 茶星人✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟲.𝟴/𝟭𝟬╰┈➤ 📍#BELLYwongs_whampoa 多区分店✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟴.𝟮/𝟭𝟬╰┈➤ #BELLYwongs_taiwanese #BELLYwongs_drinks✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟳.𝟴/𝟭𝟬✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟳.𝟴/𝟭𝟬✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 ʏᴇs

ღ 黑糖波霸厚芝奶 𝟱𝟬𝟬𝗺𝗟 $𝟯𝟯
好耐无饮过黑糖鲜奶,更加耐无饮芝士奶盖,所以决定邪恶一下!

𝗘.𝗧𝗲𝗮 茶星人
╰┈➤ 📍#BELLYwongs_whampoa 多区分店