咁啱系附近帮朋友手,意外见到呢间超隐世ᴄᴀғᴇ,因为发觉呢头嘅都算系旧区工厂区,一系就系护理中心个啲🫣 食咗几日茶记同大快活,竟然俾我揾到间ᴄᴀғᴇ,可以静静哋食下饭,ᴄʜɪʟʟ到爆炸🤭手写ᴍᴇɴᴜ好有心思👍🏻仲有自助嘅饮水区✨吉列猪扒配饭 🐽本身想试下推介嘅吉列猪颈肉,因为平时食开嘅都系碳烧猪颈肉,不过最后都系拣咗吉列猪扒🫠 但无后悔嘅,因为吉列猪扒好大块😬一啲都唔薄嫁,系啖啖肉,口感一流✨ᴍᴀɴɢᴏ sᴏᴅᴀ 🥭不过不失嘅 sᴏᴅᴀ~ 唔会死甜,又有芒果味,超多ʙᴜʙʙʟᴇ🙈 下次要拣啡嚟饮,如果唔系朝早已经饮咗杯一定会嗌🥹 因为呢个环境叹啡一流👍🏻场内嘅装修好精致好靓💓仲俾我见到有ᴄʜᴀʀɢᴇsᴘᴏᴛ 就算ʜᴇᴀ到无电都唔洗怕了🤫餐厅好易揾,停车场隔离,大斜路下面就系了🙌🏻

手写ᴍᴇɴᴜ好有心思👍🏻

仲有自助嘅饮水区✨

吉列猪扒配饭 🐽

一啲都唔薄嫁,系啖啖肉,口感一流✨

ᴍᴀɴɢᴏ sᴏᴅᴀ 🥭

场内嘅装修好精致好靓💓

餐厅好易揾,停车场隔离,大斜路下面就系了🙌🏻
午餐