2022-06-30
🎡回转寿司我平日就食得多喇🍣但系今次呢个新体验就真系大人同小朋友一样会咁开心架🥳师父将做好左嘅寿司放落碟之后🍣🍣然后就会将佢放系「火车轨上」🚦由一架新干线列车🚄送到你的嘅座位💨又🉐️玩又🈶️🉐️食😍超开心呢🥳🍣杂锦角切刺身鱼生井$92:角切鱼生比本时食开嘅大粒好多👍而且仲非常之新鲜😋大大碗又啖啖刺身❤抵食呀👌🍣火焰大满足 $78:🈶️三文鱼、芝士三文鱼、帆立贝、油甘鱼、焦糖玉子🍣大満足呀🥳🍣油甘鱼寿司 $36:油甘鱼好厚肉又甘香😋味道仲鲜甜美味呢🥳🍣特色葱花吞拿鱼蓉 $26:好钟意呢个葱花吞拿鱼蓉😋一口咬落去啲吞拿鱼蓉度😋就知道佢食材够新鲜啦👍🦀酥脆软壳蟹手卷 $28:新鲜炸起嘅软壳蟹🔥一啲都唔油仲好香口添👍🐠鳗鱼手卷 $27:🈶️我最喜欢的鳗鱼一定要order啦❤新鲜嘅鳗鱼加埋甜甜鳗鱼汁🥳充满住幸福嘅感觉呢🥳