1K
2021-05-31 30 浏览
“Thai Basil Chicken Spaghetti”($68/Half)“Thai Larb Lettuce Wrap”($128)“Wagyu Skewer”($32)“Pork's Neck Skewer”($28)“Pineapple Skewer”($28)“Prawn Toast”($48)“Thai Milk Tea”($48)“Fresh Lime Soda”($42)苏豪开咗间泰式fusion酒吧餐厅😍对住街嘅梳化位劲chill😛嘢食方面有提供4款主食,串烧同小食😋我地就叫咗几款餐厅推介嘅菜式🤤主食首先要咗half size嘅鸡肉意粉🐔🍝呢个意粉用上九层塔🌿,辣椒粒🌶,蒜🧄,鸡肉丝炒得好够干身,十分香口惹味🤤而且半份份量都算几多😍呢外一个main要咗生菜包🥬🐷猪肉粒肥瘦适中,生菜超级新鲜爽脆伴上辣椒粒🌶,洋葱🧅,自家制泰式酱汁香香辣辣咁好过瘾🤤但怕辣嘅朋友要注意返,因为食食下都真系几辣架🤣串烧方面我地叫咗当中3款😍分别系和牛🐮,猪颈肉🐷同菠萝🍍和牛串超juicy,肉味香浓🤤猪颈肉烧到外脆内嫩超香😍个菠萝更加不得了,十分香甜多汁🤤而且大大份好抵食😛最后仲叫多咗份小
“Wagyu Skewer”($32)
“Pork's Neck Skewer”($28)
“Pineapple Skewer”($28)
“Prawn Toast”($48)
“Thai Milk Tea”($48)
“Fresh Lime Soda”($42)

苏豪开咗间泰式fusion酒吧餐厅😍
对住街嘅梳化位劲chill😛
嘢食方面有提供4款主食,串烧同小食😋
我地就叫咗几款餐厅推介嘅菜式🤤

主食首先要咗half size嘅鸡肉意粉🐔🍝
呢个意粉用上九层塔🌿,辣椒粒🌶,蒜🧄,鸡肉丝
炒得好够干身,十分香口惹味🤤
而且半份份量都算几多😍

呢外一个main要咗生菜包🥬🐷
猪肉粒肥瘦适中,生菜超级新鲜爽脆
伴上辣椒粒🌶,洋葱🧅,自家制泰式酱汁
香香辣辣咁好过瘾🤤
但怕辣嘅朋友要注意返,因为食食下都真系几辣架🤣

串烧方面我地叫咗当中3款😍
分别系和牛🐮,猪颈肉🐷同菠萝🍍
和牛串超juicy,肉味香浓🤤
猪颈肉烧到外脆内嫩超香😍
个菠萝更加不得了,十分香甜多汁🤤
而且大大份好抵食😛

最后仲叫多咗份小食虾多士🦐