2024-07-21 1167 浏览
之前系呢间商场食过第二间餐厅,见好多人排队,个气氛又劲chill,今次就特登同朋友收工一齐过来试下啦☺️见餐厅都系有好多人帮亲,呢度既气氛真系好chill,d职员超nice,成个气氛好relax,好岩我呢d.收工后黎休息下既人🌟Chicken Wings $88呢个系佢地自家制既甜酸酱鸡翼🍗成只鸡翼都裹满晒d酸甜酱,d肉煮到好紧实,食落去层皮系酸酸甜甜,好惹味🌟Mozzarella Cheese Sticks $88系即叫即炸,一上台就见到佢系热辣辣既,一口咬落去入面既芝士系会拉丝🧀d芝士好烟韧,唔会好流,芝士味好重,出面又炸到好脆,仲可以点咪佢地既泰式辣酱,超推荐🌟Linguine Vongole $148用左橄榄油大蒜白酒去整个蚬肉意粉,入面既蚬肉只只都好肥美,煮到好鲜甜,d意粉每一条都裹满d酱汁🍝系好滑好浓郁既奶香味,加上橄榄油既味道真系好好食,白酒既配搭,令个意粉既香味更突出🌟Vanila Milkshake $75呢杯真系见好多人叫,我又想叫杯试下先,云呢嗱既味道真系好浓郁🍹成杯野饮好滑,又唔会好甜,奶味真系好重,好真材实料

🌟Chicken Wings $88

🌟Mozzarella Cheese Sticks $88