2023-01-29 501 浏览
▫️半半炸鸡🐓 (甜辣汁+蒜香蜜糖酱汁)👉🏻我哋加咗钱要冇骨,我觉得呢个钱真系好抵比,食得爽d,啱晒我呢啲懒人🙋🏻‍♀️👉🏻炸鸡热辣辣,感觉系新鲜炸起,外皮好松脆,肉质嫩滑Juicy,真系少少鞋口嘅感觉都冇,好高质!👉🏻甜辣汁🌶感觉甜多过辣dd,好开胃,蒜香味同蜜糖🧅🍯味同样重,味道好夹,两只味我都食唔停口,仲有都几多汁,食到最尾都仲有,炸鸡唔会干争争👉🏻鸡嘅份量超多,仲要我哋得两个人食,但因为太好食都慢慢食哂😂⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️韩式炒年糕👉🏻见到个样以为好辣,点知完全唔系,只系有少少辣味带d 甜味,年糕好烟韧,配料有鸡蛋🥚、鱼膏同竹轮,全部都沾满咗酱汁⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️柚子梳打🍹▫️热柚子茶☕️▫️腌萝卜 (免费前菜)——————环境:灯光偏暗,有酒吧嘅感觉,几有情调
▫️半半炸鸡🐓
(甜辣汁+蒜香蜜糖酱汁)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️韩式炒年糕

⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️柚子梳打🍹

▫️热柚子茶☕️

▫️腌萝卜 (免费前菜)

——————
环境:灯光偏暗,有酒吧嘅感觉,几有情调