餐厅: Homeland (荃灣廣場)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-10-23 359 浏览
又到左2个宝贝生日月我地去左荃湾广场巴homeland庆祝。呢度环境舒适,食物亦高质素。我地嗌左2个儿童餐,哥哥-意式鲜茄德国肠意粉妹妹-吞拿鱼忌廉长通粉,配上可爱既哈哈笑薯饼、脆鸡件、果冻同果汁。(餐盘可以因应小朋友钟意颜色选择)而我地大人就要左松露牛肝菌鸡肉芝士pizza😋薄饼皮酥脆可口,浓郁既芝士夹杂牛肝菌鲜味,黑松露散发出独特香气口感丰富完美配搭。北海道带子海胆酱意大利炖饭🥘带子鲜味海胆酱相当浓郁炖饭软糯容易入口。草莓朱古力🧉-一杯充满童趣既饮品。白白既cream加左朱古力脆条熊仔饼干淡淡既草莓配埋香浓朱古力。好好饮蝶豆花柚子梳打🍸-视觉效果已很吸睛。柚子清新香味甜品开心果奶盖芝士巴斯克蛋糕(半件)芝士蛋糕口感软绵,幼滑奶盖满满开心果碎北海道士多啤梨挞。店员好贴心向碟上除左写上哥哥同妹妹既英文名之外仲画左只好可爱既猪仔,非常有心思呀。仲帮我地一家影左即影即有相留念💕。呢度真系好适合小家庭聚会朋友倾计庆祝既好地方!!餐厅:Homeland (荃湾广场)📍地址: 荃湾大坝街4-30号荃湾广场B1楼B109-B110号舖
又到左2个宝贝生日月
我地去左荃湾广场巴homeland庆祝。
呢度环境舒适,食物亦高质素。

我地嗌左2个儿童餐,哥哥-意式鲜茄德国肠意粉
(餐盘可以因应小朋友钟意颜色选择)

而我地大人就要左松露牛肝菌鸡肉芝士pizza😋
薄饼皮酥脆可口,浓郁既芝士夹杂牛肝菌鲜味,
黑松露散发出独特香气口感丰富完美配搭。

北海道带子海胆酱意大利炖饭🥘
带子鲜味海胆酱相当浓郁炖饭软糯容易入口。

草莓朱古力🧉-一杯充满童趣既饮品。
白白既cream加左朱古力脆条熊仔饼干
淡淡既草莓配埋香浓朱古力。好好饮

蝶豆花柚子梳打🍸-视觉效果已很吸睛。柚子清新香味

甜品开心果奶盖芝士巴斯克蛋糕(半件)
芝士蛋糕口感软绵,幼滑奶盖满满开心果碎
北海道士多啤梨挞。
店员好贴心向碟上

呢度真系好适合小家庭聚会朋友倾计庆祝既好地方!!

餐厅:Homeland (荃湾广场)

• 精选甜品