2022-12-27
今日约咗朋友喺深水埗做gym,咁啱好耐冇食越南嘢,听讲有间新开嘅环境唔错,食物有高质素,所以就谂住试吓,位置都非常方便入到去之后劲肚饿,当然就即刻睇嘢食,我同老友都谂住食返餐劲嘅好快咁落咗单越莱经典捞檬 $66我同老友都叫咗同一个捞檬,因为佢非常丰富,有香茅牛肉,厚切烧猪扒同猪颈肉,啱晒我哋呢啲食肉兽,入口肉质鲜嫩,加埋丰富嘅调味令人忍唔住一啖接一啖,檬粉爽口,加埋鱼露非常开胃泰莱超值小食拼盘 $178呢个消息真系非常抵食,有超多唔同嘅小食,例如牛油鸡翼,酸辣无骨凤爪,鸡汤浸萝卜,鲜虾仁米纸卷,炭烧猪颈肉,潘良太子名虾配茄子,好小食又清爽亦都有野味嘅,全部质素都十分之高,啱晒三四个人一齐分享,我同老友都食到劲饱推荐大家嚟到深水埗一定要尝试吓,呢间性价比性价高嘅越南餐厅,真系会越嚟越好食
越莱经典捞檬 $66
泰莱超值小食拼盘 $178