2022-06-18
由新开己经开始惠顾无数次,喺家人首选饭堂其中一,服务态度及食物质素一直满意。唔系近排连续食到一肚气都唔会写食评!!!琴日午餐一行四人坐低后,叫「带眼镜短发女侍应姐姐」拎杯水当听唔到,埋来落单时大大声训示我妈,我哋一直根本唔需要点睇餐牌已经清楚自己想食边过个餐,根据餐牌读出食物名称,非要我哋读编号,讲咗一轮最后跟佢要编号落单,落完单讲声唔该要一杯水,回应冇一句收餐牌走咗。最后上餐食物其中一个唔系我点的,落错单一句唔好意思都无,仲同送餐待应姐姐讲佢明明系落岩咗!咩事?食餐饭仲要受气!食物上枱,水未见踪影,拎一杯水真系咁难吗?叫咗俩次被当空气!最后叫男经理拎先有。今日早餐一样唔愉快,每日开工前都会同同事约埋落去叹个早餐,坐低叫咗嘢食未见上餐,觉得唔对路,隔离枱迟来已食紧,揾另一个侍应跟进,原来佢冇帮我哋落单!做饮食服务业咁嘅态度,真系好失望….唔系好想再去食,普普通通食下太兴.大家乐开心D,离晒谱嘅态度.真系越做越差。
唔系近排连续食到一肚气都唔会写食评!!!