我又佢细细间铺就已经系果到食﹐到衣家佢开左分店﹐分店好唔好食我唔知未去过﹐但系睇D食评都系唔系好掂。 讲真又佢细铺开始食﹐都唔系好想睇住佢越黎越差。 当初细铺既时候真系觉得佢地又好食又抵食﹐我仲周围叫人去果到试下﹐点知当佢地系隔离开左大铺﹐又多左人食之后﹐D野就开始变﹐D水准就keep 唔到啦﹐好多之前细铺做既人唔见左﹐衣家净系得男人头做到衣家﹐之前D人比较nice 同有礼貌D﹐ 衣家D人真系又无礼貌又唔醒目﹐ D野食既味道好唔稳定﹐有时好咸﹐有时好干﹐之前仲有人食物中毒﹐我谂老细求财心切﹐所以好多野都好是是旦旦。真系好想比D意见果佬老细﹐ 除左D食物要keep 住D水准之外﹐ D员工既态度都要系好先得﹐ 佢地既服务态度真系可以用不知所为去形容﹐我既经验话我知﹐有咁既服务态度既食店好快玩完﹐除非D野好食到你无办法唔去﹐不过我可以话你知﹐你果D食物唔系好食到D客人可以去容忍不礼貌服务。当中有个员工﹐佢系第一个比我觉得我想打佢既人﹐叫佢order 野食﹐就粗声粗气﹐ 放D野食既时候又好似飞过黎咁﹐ 果样好似想打交咁﹐我真系以为佢系黑社会﹐ 唔该你﹐你可以唔做野﹐不过唔好赶客。其中又有个

其中又有个员工﹐佢其实都算勤力﹐可惜唔醒目﹐叫亲佢做野都好似傻下傻下﹐等九年先会罗到D时油黎﹐仲要叫左两次先记得﹐有次最死﹐(我地果时系细铺到食)同佢讲有D单等左成半个钟都未到﹐叫佢去check 下﹐唔知佢有无去check﹐ 又等左佢成10分钟﹐再问佢﹐佢净识同我地讲﹐就黎架啦﹐就黎架啦﹐我话如果无落单我地就唔要啦﹐因为都食左好耐同都饱啦﹐ 点知佢又同我地讲﹐等多阵就得啦﹐再等下啦﹐我就开始有D顶佢唔顺﹐我话唔好啦﹐我都系找数算啦﹐佢仲好似唔多想咁﹐唉。

又有一个女既﹐中年到啦﹐唔知佢系其中一个老细定系见习﹐又唔见佢著员工服﹐但系又唔见佢收银﹐哗﹐ 佢既态度真系可以用寸黎形容
﹐帮你落单﹐真系悔气到呀﹐唔想做咪唔好做罗﹐见到你果哀样都想走人

其他新请既o靓仔﹐ 成日系到互倾计﹐又唔去执下D台﹐好心啦﹐我唔明老细你唔会睇唔到挂﹐你成日坐系出面到
﹐希望你唔好因为赚钱赚得太快就利欲分心﹐你唔keep 住D客﹐点都系白做。

真系越黎越对你呢间野失望﹐衣家少左人去食又无咩人去排队﹐你地都应该知咩事啦﹐你要改进下架啦。 希望下次去你地到会变得唔同D啦。

PS: 我最觉得唔好既系﹐点解要系节日到整麻咩最底消费﹐ 仲要系每人要$100﹐ 你真系估下下可以每人食到$100 野架﹐如果系细食既﹐咪要迫食贵野。