餐厅: 越瀧棧
资讯:

2021-11-15 121 浏览
平时间中都有食越泷栈都好好食,最近见佢推出新泰国菜菜单于是今日就试下新菜式!我哋order左酸辣扎肉粉丝沙律、三味仓鱼同埋泰式海鲜炒金边粉,再加左个椰汁班兰西米糕佢啲外卖份量足料又大份㖞! 个沙律粉丝装得满满有肉碎同金不换酸辣野味~粉丝唔干身,扎肉数量都好多,😋😋呢个好食!泰式三味仓鱼原条仓鱼,仓鱼炸过再加入啲泰式嘅酸甜汁有菠萝同三色椒,甜甜酸酸,鱼炸过但一啲都唔油腻 。泰式海鲜金边粉份量非常大份! 拎到返屋企仲热辣辣,有青口、虾,蚬~味道唔错,3个人食都得!当然唔少得甜品啦~ 个椰汁班兰西米糕唔错,我唔钟意食咁甜,所以好岩我口味! 一间越泷栈有晒越南野同泰国嘢,我可以咁唔驶周围拣喇~😋

泰式三味仓鱼

泰式海鲜金边粉

一间越泷栈有晒越南野同泰国嘢,我可以咁唔驶周围拣喇~😋
2021-11-15
外卖自取