2006-10-22
很差(x10)!第一差:安排坐位- 叫号码叫到乱晒龙。佢地呢间有D系单边位(即一排过、好似食回旋寿司咁既坐位),佢地叫号码时,将单边同唔单边既,用同一个号码,所以叫号码时,跳来跳去,无所适从。仲有,因为我地忍唔住太饿(我地有三个人),所以决定坐单边位,行商场既人就响我地面前行来行去,仲要有一个响我地面前一路望住个大Foamboard食物Menu,一路响度「通渠」,我的朋友就见唔到,我就见到晒,跟住,咩野都唔想食了!第二差:食物- 很差!大家有无食过无味既鱼露?未,大家去试下!同埋个日叫左个香芧鸡翼,未至于系冻的,不过只系微暖咁啰!朋友叫既扎肉檬,两「大」片扎肉,檬粉就好多!喂,多谢晒㖞!肯定饱!第三差:服务- 完全Self Service,D待应见到你自己走去自己碗、自己个茶壶自己去倒茶,佢地都可以当无见过!可能真系Halloween到:你睇我唔到、你睇我唔到!各位,以上只是我个人上个星期既亲历既「奇景」,完全系我自己既意见,up to 你地自己去定唔去啦!