2017-03-13 512 浏览
竹炭紫薯同士多啤梨味都食左但士多啤梨影得好核突所以五忍心摆上ig😂个人认为士多啤梨更胜一筹😋竹炭紫薯五层流心忌廉芝士包$35首先我觉得五值$35😂但系味道的确五错既 竹炭包空气感比沿用既麦包更强🍃口感有d沙沙地几得意 好似食到d好细好细既竹炭粒子咁👄至于紫薯忌廉芝士未算真。突出🍠只靠碎薯带出大部分紫薯味😇甜度比其他包低👍但我谂如果真系用大量紫薯既就要三/四个人share😂士多啤梨五层流心忌廉芝士包$28仍旧系麦包底有嚼口亦烟un🍞士多啤梨忌廉芝士味道🍓同明治士多啤梨朱古力粉红色𠮶part一样咁滞😂私心系我好钟意食明治士多啤梨朱古力😆有微量士多啤梨肉但五观察既话其实好难食到😹其实好似越出越平淡无惊喜😥除非有好好好吸引既味道啦如果五系应该无下次😢
竹炭紫薯同士多啤梨味都食左
但士多啤梨影得好核突所以五忍心摆上ig😂