2017-12-20 130 浏览
本身以前系上环返工已经想食呢间西班牙菜🇪🇸好耐,无奈系你放左工都唔想留系中上环,想快D返屋企。最近见佢铜锣湾都开左分店,终于决心去试下!座位阔落都OK,但如果系做卡位,有私人空间岩左女仔Girl’s talk,感觉会更好!另外,餐厅湿纸巾包装非常精美😏点左个墨鱼汁🦑海鲜意大利饭!用上传统海鲜饭碟盛上。上台时温度微暖,未算话好香喷喷出晒黎。传统意大利🇮🇹嘅意大利饭系需要有咬口,即系al dente,饭粒只系岩岩熟,而且要带一点生米嘅感觉。港式西餐就唔好要求呢样野,因为时间上嘅拿捏并唔容易。但呢间餐厅系专做西班牙菜,你便要做到了!食落味道带有微微墨鱼汁味,但唔算浓烈,奶油味比较重。饭粒带少许生,系可以的!摆盆几有心意,用大虾🍤砌上心形🧡,海鲜分量都唔少,足够两至三人食用。另外,点了仲夏水果茶,味道鲜甜,带有浓茶味,水果数量不少,甜甜地好易入口!
最近见佢铜锣湾都开左分店,终于决心去试下!

另外,餐厅湿纸巾包装非常精美😏

• 仲夏水果茶