2018-06-21
同朋友食饭, 佢话想试呢间, 原本我呢个路痴都好惊惊当失路, 出咗香港大学站就即刻开GOOGLE MAP睇, 原来只不过系B出口过条马路就到。唔知系咪闲日关系, 餐厅人唔多, 我地唔记得订位都唔使等, 「正」!!!Bulgogi, Seaweed Arancini Rice Rolls 我觉得呢间几正, 外脆内软, 估唔到韩国饭卷可以咁样食惊喜!Beauty & Beef D韩牛好好味 咁既PIZZA真系第一次食, 不过...我自己唔钟意呢只菜...但我D朋友好LIKE㖞!!Hokkaido Uni, Korean Chili, Spaghetti 呢个系海胆Spaghetti, 不过我地挂住倾计, D海胆溶溶地沈咗落去..Soft-Shell Crab, Garden Salad with Jeju Citrus Dressing, Wasabi Ranch Dressing呢个炸软壳蟹包, 好, 必试推介, 个包外脆内软, 好香, 不过好饱, 个汁有少少Wasabi 味,但完全唔辣, 加炸软壳蟹一D都唔漏, 好match!!Roasted Pork Neck, Soybean Pa
Beauty & Beef
Roasted Pork Neck, Soybean Paste, Mafalde Pasta, Korean Cheongyang Chili
呢个卖相一般, 不过店员推介, 我地又为食, 决定试一试, 点知...好好好好好好味呀!!!!!!!!!!佢D意粉弯弯地扮辛辣面, 好有口感, 个汁超, 我地食地停唔到口...仲要咁平...「必试」!!