2018-02-24 1112 浏览
次次都系无得claim 亚洲万里通!一时又话因为已经出左单所以冇得claim, 下一时又话因为系特价时段唔适用;结果每次都系claim 唔到Asia miles. 服务又差,extremely poor service! 未够钟就赶人走,我女友见仲有几分钟未拿拿临出去想攞杯雪糕,点知个阿姐发哂恶,仲要大大声当众追住嚟喝闹,指住我女友閙:”你咪啰雪糕呀你,够钟好走啦!” 喂!当贼咩家下!都未够钟呀!又无人等位!走时同佢理论服务态度,佢竟然一手推开我!”你去投诉啦!投诉啦!” 哗!咁都得!!食物评论: 牛腩难咬 ,刺身欠鱼味,肉类味精重;最重要系烧卖上有只蟑螂!细细只浅啡色有班纹果种,我当时吓左一跳以为自己眼花,马上问隔离唔识𠮶男人:「系咪曱甴?」 佢都呆左!经理即刻成盘拿走。
佢都呆左!经理即刻成盘拿走。
2018-02-24