2023-02-15 569 浏览
帮衬左超过10年,由当初平靓正,去到而家正常价钱味道还可以,一直都有帮衬无论夜晚定系中午!食物嘅质素10年前出色,而家都好味嘅不过始终都系水准下跌左,下午茶午餐都好抵食!其实一个月点都会食两三次今日走去食午餐下午茶,因为佢有两边舖位,我哋喺细𠮶边!平时佢都有啲加配优惠第一张单落系有半价的,今日呢个有啲生面口我就问佢加配优惠有冇半价?佢话冇,咁我就加咗一样嘢本来想+3样㗎!张单出咗嚟我见到有半价,我就问返佢可唔可加配,佢就话可以点先入到去出返嚟同我讲话:因为唔系第一张要比返正常价钱,跟住我都同佢讲我头先都话佢应该有半价㗎啦。咁唔紧要啦取消啦!因为始终佢都可能系新,所以就冇办法啦唯有下次再食啦!四点左右食物到咗,仍然抵食好味!四点10几分佢就叫啲客人去隔离𠮶边,4:25嘅时候仲有三四台客,我喺度食紧剩返大概三份一,冇任何通知嘅情况下熄灯!跟住又开又熄,我以为揿错掣,然后职员望住我我望住佢,跟住就同厨房佬大大声讲话OK啊!然后冇理我继续熄灯喺我隔离瞓,你哋落场我唔知几点!但系你会唔会见到我食紧嘢,但系完全冇通知直接熄灯俾我睇,咁如果你唔俾人入嚟嘅时候你唔话俾我听你几多点落场或者系通知我食快少
其实一个月点都会食两三次

四点10几分佢就叫啲客人去隔离𠮶边,4:25嘅时候仲有三四台客,我喺度食紧剩返大概三份一,冇任何通知嘅情况下熄灯!跟住又开又熄,我以为揿错掣,然后职员望住我我望住佢,跟住就同厨房佬大大声讲话OK啊!然后冇理我继续熄灯喺我隔离瞓,你哋落场我唔知几点!但系你会唔会见到我食紧嘢,但系完全冇通知直接熄灯俾我睇,咁如果你唔俾人入嚟嘅时候你唔话俾我听你几多点落场或者系通知我食快少少、又或者可以叫我去隔离𠮶边食埋佢啊!有冇礼貌㗎?你哋要休息好正常㗎员工嘅福利,但我系客人系咪都应该得到相对几友善礼貌啊?如果你同我讲4:30就收嘅,咁我一系问吓你可唔可以掉去隔离一系我咪打包外卖走啰,唔使玩到咁串呀?跟住我开咗手机个盏电灯照住嚟食佢就继续喺我隔离瞓,跟住几个行过嘅职员望住我哋黑蚊蚊喺度食,真系不知所谓,就算你啲嘢食好食到飞天都冇用,