2023-05-15 103 浏览
朋友想饮咖啡,就拣咗呢间K11 Ninetys食晚饭, 星期二大约7点半坐低,睇咗一阵餐牌叫野食, 8点半侍应走过嚟话last order, 因为之前一日打电话问过话系9点钟截单, 当时我哋都未食完主菜, 所以同佢讲返,佢就唔出声, 朋友话算啦照叫嘢饮先, 点知过咗一阵 ,有个大叔坐喺我哋附近不停啤住我哋,讲嘢又大大声, 个样好唔满意, 好似想赶我哋走咁,令我哋坐得好唔舒服,无耐个侍应仲拎张单过嚟要求我哋埋单,当时才9点! 我哋一起身走,个大叔就即刻走过嚟收碟。 临走我忍唔住再问另外一个职员, 佢话餐厅系收10点! 😨😨😨讲番食物质素,只系一般 ,朋友叫左个波士顿龙虾salsa, 味道麻麻,份量好少,收$228, 完全不值!😳😳 而牛和鸡的味道Ok,份量亦正常,咖啡是合格。。。 虽然openrice订枱食物有八折 (饮品没有),埋单三个人差唔多都要$800,咁既服务及食物质素, 唔会有下次! 尖沙咀系游客区,真系担心佢哋对游客嘅服务系咪都会咁样😥