2020-10-15 291 浏览
经过见到呢间无咩人又环境干净,又唔见有写限时,同fd入咗去食,2个女仔叫咗4个𩠌2杯野饮,大肚婆系大食啲😅 啲嘢食都唔差,我哋食到一半,个职员无啦啦攞张单黎话我哋限时60分钟,你哋俾card 定现金,我即刻问佢,我入黎到而家你哋都无讲有限时,仲要系60分钟!!!个职员黑口黑面话:我哋门口有写,呢度好多间都系限时60分钟,麻烦埋单。我话:有限时我明,但系咪应该要讲声先,得60分钟我一定唔会拣你呢间食!!个职员黑面走开咗🙄🙄🙄同我fd讲,大肚婆食嘢本身唔可以食得咁快,同埋我哋叫咗咁多野,佢哋而家开始有人排队就赶客!但我哋啲野仲有一半未食晒,都要逼著埋单先。出到门口,我望咗好耐都唔见有写限时60分钟,入返去问个职员系边度写,佢话玻璃mon 有显市,我再出去望咗2分钟,唔见有显示!由于我唔想动到胎气,唔想再同个职员纠缠,但好想讲咁嘅服务态度真系好差,就算啲嘢食唔差都无用!有要限时真系系无问题,但唔该提前同人讲或者每张枱温馨提示俾人睇到,而唔系逼人埋单🙄🙄

个职员黑面走开咗🙄🙄🙄

2020-10-15