2019-07-02 298 浏览
Lunch点了3 courses 头盘鸭肝,主菜松露意大利饭和甜品松露cheese cake, 计埋加一$325.6,鸭肝份量很细不过尚算好味,松露意大利饭可能迎合香港人口味,饭煮得大稔了,cheese cake好普通,只是放了几片松露在cheese cake上,件蛋糕完全冇松露味道。下午两点几入座实际时间不太记得,只有两三枱客人,食紧主菜有女待应叫我埋单,我还可接受咁比卡埋单先,但食完件cheese cake唔够一分钟,有另一个女待应离远大声讲:「小姐,已经三点了,我地餐厅要close!然后我很合作地饮埋杯水就立即离开,呢个女待应非常冇礼貌,我光顾过两吹,不过不再有下次