2016-10-23 870 浏览
星期六早上到花墟走走,直至中午十二时行过呢间泰国食店,当时大约12时40分入座,店内还有抬未满客,坐下已经立即点了一个午餐套餐,食物五分钟到达,当然食物已一早准备好只是由厨房送到,所以好快上菜及份量唔多,不够10分钟已经差不多食完,但当我食紧嘅时间有好多客人入黎,当时有一个肥女人(相信系老板娘)就要我换位比其他人,我当时食紧嘢无理佢,其实跟本就唔使搞咁多嘢,我只系取回我放对面位张空椅嘅背襄我就冇理佢,但当我放下餐具去接背包时我嘅午餐已经比人搬走左,个肥女人已经问我重有无其他嘢要,即是提我要走,但我重有一杯沙冰未饮完我又唔理佢,再过5分钟肥女人又黎问我语气直情话无嘢就走啦,当时真🔥都黎,我只系坐低10几分钟唔系个几钟,即使我只叫一个午餐(其他人都系一样叫午餐)都唔使赶人走,咁嘅服务态度就算好食到飞起都唔会唔会再去😡😡况且味道一般,环境挤迫,12时55分已离开,不用再睇人面色,这次系我出街食饭最难受的一次。
2016-10-22