1K
2018-10-20 110 浏览
一班女仔食饭, 韩国菜总会是我们的首选! .全店得一位侍应, 礼貌的不过佢自己其实都应接不暇, 所以就唔预计有咩好服务喇! 泡菜豆腐锅 $128😳 份量少得离谱, 仲要呢个价钱...4薄片豆腐, 少少泡菜, 汤....饮完就想问自己: 我究竟食左 d 咩呢? 食阵风吧😒 唔系特别好饮, 唔难饮吧了! 泡菜味唔假, 有味过饮清水! 泡菜猪腩肉😳 份量少得离谱, 肉得5片 😳 成碟都系泡菜, 食完就想问自己: 我究竟食左 d 咩呢? 泡菜炒泡菜? .卡邦拿年糕比萨批 🍕超拉丝芝士! 由比萨批包裹住年糕, 烟肉, 芝士, 白汁! 味道调较得好, 唔会太咸, 年糕软硬适中! 比萨批似面包, 软熟! 葱煎饼大量葱, 好香! 不过睇样就知唔脆, 是软软的那种煎饼! 我哋想加𩠌 (因为太细碟, 我哋5个女仔根本未饱), 但系唯一的侍应话唔比加, 因为佢答应左门外等位嘅比枱佢....哦! 即走!
一班女仔食饭, 韩国菜总会是我们的首选! .

泡菜豆腐锅 $128

泡菜猪腩肉

卡邦拿年糕比萨批 🍕

葱煎饼
大量葱, 好香! 不过睇样就知唔脆, 是软软的那种煎饼!