2021-09-28 775 浏览
之前经过呢间野无乜人唔洗排队,所以今晚 2个人想食个便饭就特登行去果边。入到去有4-5台客食紧野,根本无工作人员起度。我地见有一张吉台,我地就行去张台隔离,打算等工作人员出来先坐低,等左一阵先有个唔知系侍应定老细的工作人员出来。而当时有个4人家庭入紧来,拒问完我地人数即刻比左张台果个刚刚先入来的4人家庭,之后完全无理我地2个,只有用极差的态度叫我地出去等。如果你钟意受不公平对待或可以20人包场赶晒其他食客走的话,你不妨去试试。老实讲我地一开始过去都只系见住起同区,唔洗排对就试一试,睇过晒d 食评,差评同好评差不多,真系大把更好选择,真系接受唔到一间食店连基本的礼貌同尊重都无!呢间野,请我都唔会再去!
2021-09-27