2009-02-10
我本试过食1餐饭系咁赶嫁~~ 之前同d 同事黎依度食(之前book 左位既) 1黎到其实唔知系咪早. 都未full la~. 但佢比我既feel 就好赶la~先系赶住落order. 剩系比1个餐你, 系咁叫你落依个. 我地惊6人餐唔够7人食. 所以由"鸡丝粉皮"改成"手丝鸡". 之后佢地上菜真系好快. 依头落单, 无几耐就上菜啦. but 个feel 都系好耐. 我地想影相, d 伙记又系咁话食完先影啦. but 之后佢地都有帮我地影. but 成日都系果句啰: 食完先影la~. 整体上d野食ok 既. 食北京填鸭, 食完d青瓜都会帮你加. 上晒菜之后, 佢地仲会送埋高力豆沙比我地食既. (其他野因太赶都唔记得食过d咩)但可惜佢真系比人有好赶既feel. 食到咁上下又帮你转细碟可以快d 上其他菜咁.本身谂佢如果成个场full 赶住比位客都会明既, 但我地明明见到佢隔离果张台都未有人坐, 就系咁赶住我地食. 就真系过份d 啰.返正由坐落到食完埋单都系1个钟多d. 真系太赶la~
之前同d 同事黎依度食(之前book 左位既)
返正由坐落到食完埋单都系1个钟多d. 真系太赶la~