2016-06-08 386 浏览
小妹并唔系hello kitty 忠粉,但知道佐敦哩间hello kitty好多名人捧场。小妹放左工就约左中同一齐试下。小妹觉得中菜轩俾人感觉干净舒服,就算唔系中意吉蒂猫,平时饮下菜歇下脚都好正啦。小妹觉得墙上画好盏鬼,有吉蒂猫中国服既肖像,几得意!椅子同餐具都好特别地印上吉蒂猫样。好sweet,冧死黎到既女仔呀!❤️❤️👄平时饮茶小妹都会洗茶具,但系见哩度咁干净,小妹都无洗到茶具,餐厅内有个大吉蒂猫公仔。餐牌当然充满左吉蒂样。小妹叫左饮茶必吃虾饺,马拉糕,奶黄饱。其实小妹都系想一看吉蒂样的点心啫。少女心即刻返哂黎!点心整得妹精致好cutecute呀!(大叫)睇得出茶楼既心思!唔好以为点心就系得个样呀。因为小妹食左几件已经觉得好饱!个馅都足料,虾饺有一只虾!☺️😊小妹仲叫左糯米饭,厨师加左辣椒去整,整得好香口有口感!环境咁好!小妹觉得最岩同两三姐妹饮啖茶食个饱!够吹一日水!