2024-02-02
自从姐姐放假返咗菲律宾🥲,我哋开始食外卖或者外出食嘅生活,今日我哋懒唔想出去食饭,谂起之前order肯尼海鲜,食过佢哋嘅大闸蟹同网池生蚝拼盘,方便又好味,可以whatapps落单后,之后送上屋企非常方便,足不出户都可以享受到唔同类型嘅海鲜同甜品😋✨今次我哋order咗以下食品:🌟日本吉品鲍鱼刺身捞起(配日式胡麻酱)(6人份)一盒包括有:鲍鱼、挪威三文鱼、蟹籽、赤贝、开边赤虾、蛋丝、甘笋丝、青瓜、莴笋丝、紫椰菜、日本冷面,满满嘅一大份,感觉大满足!肯尼海鲜已经预将所有材料切好,唔使自己落手,啱晒我哋呢啲无饭嘅主妇,每年新年我哋全家都一定会食一次捞起,一家人一齐捞起,象征吉祥丰收,越嚟越旺,龙年一定更得心应手🐲🌟日本北海道3.6牛乳麻薯 (紫薯味)口感烟烟韧韧嘅紫薯,可以配合牛奶酱同朱古力饼碎一齐食,口感一流又唔会觉得好甜🌟日本3.6冰糖雪燕奶冻面层系雪燕底层系鲜奶奶冻,燕窝浓度比例好高,每一啖都食到丰富嘅燕窝丝,奶冻奶味浓郁,混合一齐食,口感极佳,呢个一定需要回购!
✨今次我哋order咗以下食品:
🌟日本吉品鲍鱼刺身捞起(配日式胡麻酱)(6人份)
🌟日本北海道3.6牛乳麻薯 (紫薯味)
🌟日本3.6冰糖雪燕奶冻