2022-06-09 27 浏览
放工经过呢间餐厅,又想食日本嘢,谂都唔谂就冲咗入去😳😳结果梗系好食啦!餐牌都几多选择,有手卷有寿司有有晚市套餐又有串烧又有拉面等等,但今日小妹自己一个人,叫唔到咁多嘢食,唯有等下次约埋朋友仔先一齐食多啲啦😍既然系咁,我自己一个人就梗系食过刺身丼饭啊,拣咗个名非常之靓嘅当饭食「星愿海胆丼」❤️个饭嘅刺身非常之丰富,有三文鱼腩、吞拿鱼、油甘鱼、带子、甜虾、甜蛋同主角海胆啦🤤真系平时食开嘅刺身集于一身,又啱晒选择困难嘅我,因为我样样都想食啲 🙈所有刺身都非常之鲜甜美味,个海胆一睇到只色就知道新鲜无敌,食落去劲鲜甜,有海水味👏🏻另外个带子同甜虾都啖啖肉咁,好鬼死正!而三文鱼腩刺身有独有三文鱼味,yummy!