2022-09-05 40 浏览
每次谂唔到食乜或者唔开心,就会去食Burger🍔,系我嘅comfort food top 1🏆🏅,呢间手工burger 店一直想试好耐burger‘s friend forever,我永远都会同burger 做朋友👯❤️,呢到用左水泥工风,行causal d嘅路线,感觉反而令人放松舒适,岩哂同朋友黎,仲好贴心有condiment bar,有手套,唔怕整污糟👍🏻至尊汉堡🍔 ($112)份量十足,超外国style 🇺🇸❤️,材料丰富有蛋🍳,烟肉🥓,洋葱🧅,生菜🥬,双层牛肉🐮,绝对系经典之最,个包新鲜软熟,就算有咁多材料都唔会令个包变淋,高质👍🏻,牛肉用左美国安格斯牛肉,肉味香浓,仲要好juicy💦,两层大满足Combo Set🍟 (+$22)可以加钱要combo set有薯条,时间,沙律等选择,同埋汽水🥤。拣咗薯条份量超级多,外脆内软识落松化😊,同埋已经有秘制调味,咸香同有少少辣味,香口惹味👍🏻Oreo花生酱奶昔🍪🥜🥛 ($48)反正都食得burger唔争在加埋杯奶昔咁就Perfect❤️,Oreo味浓咁到底先至有啲花生味渗出嚟😊,呢度嘅奶昔够香之余但系又唔会太甜,同埋质地会比较稀少少,唔会太H

至尊汉堡🍔 ($112)

Combo Set🍟 (+$22)

Oreo花生酱奶昔🍪🥜🥛 ($48)
反正都食得burger唔争在加埋杯奶昔咁就Perfect❤️,Oreo味浓咁到底先至有啲花生味渗出嚟😊,呢度嘅奶昔够香之余但系又唔会太甜,同埋质地会比较稀少少,唔会太Heavy☺️