好耐无行开moko,个日经开先知原来food court多左炑八嘅副线 - 炑八 Taste!😍 3个女仔又想食韩烧但又惊食唔晒,见到炑八 Taste个menu就觉得真系好fittttt👭 因为佢有唔同嘅韩烧sets,肉嘅份量睇落又啱啱好咁㖞,嘻嘻啱晒少人但又想试唔同味嘅我地🤟🏼 我地嗌左2个”Taste杂锦套餐”同埋一份”一头黑毛猪套餐”,包晒前菜、生菜同迷你沙律🥗 仲有紫菜包饭同烤五花腩肉流心蛋拌饭跟添啊🤤🤤🍙🍳 不嬲都好钟意炑八d肉腌得好入味,听讲好似系用韩国梨汁腌过🍐🇰🇷 食落系juicy嘅,又有咬口㖞🤣 好欣赏锅边d蛋可以无限添加,又泡菜系入面架! 芝士控上身嘅我地仲加左芝士粟米🧀🌽 再加埋饭真系超级超级超级饱肚🙈 好抵食,我地真系托住肚岀去架🤰🏻🤰🏻🤰🏻

我地嗌左2个”Taste杂锦套餐”同埋一份”一头黑毛猪套餐”,包晒前菜生菜迷你沙律🥗 仲有紫菜包饭烤五花腩肉流心蛋拌饭跟添啊🤤🤤🍙🍳 不嬲都好钟意炑八d肉腌得好入味,听讲好似系用韩国梨汁腌过🍐🇰🇷 食落系juicy嘅,又有咬口㖞🤣

芝士粟米 (+$25)🌽

紫菜包饭🍙
再加埋饭真系超级超级超级饱肚🙈

好抵食,我地真系托住肚岀去架🤰🏻🤰🏻🤰🏻
2018-11-19