2023-04-20
🇹🇼之前经过几次,见餐厅名好得意,虽然唔知食咩,但都好好奇想去试下🤭🤭✨餐厅装修简约,座位唔算好多,但亦唔会坐到觉得好逼,食物选择好多,除左主餐,小食,饮品,仲有糖水同炖汤💁🏻♀️每个套餐都包左前菜3款同小甜品,当日既前菜系,话梅苦瓜、渍物同🦐虾酥仔,甜品就系🍫朱古力Brownie 🔸盐酥猪扒鲁肉饭唔钟意食鲁肉饭既,可以拣藜麦或白饭都可以,猪扒超大块,仲要有两大块🫣外皮炸粉唔会好厚,略嫌有少少唔够咸,猪扒下面仲有沙律菜🥗🔸麻辣牛肉牛筋面🌶️辣度固定左,牛肉同牛筋都系厚切😍份量好多同炆到好腍,汤底好香浓牛肉味,配菜都酸菜同虫草花,面条索哂啲汁,好惹味😋🍹套餐转其他特饮减$10🔸桂花甘香柚子铁观音成杯饮品好香柚子味,酸酸甜甜,好解渴😚🔸水蜜桃果粒爱玉想有啲咬口尼杯饮品岩哂,茶底系玫瑰花茶,味道清香,加埋爱玉同水蜜桃🍑果粒,口感好丰富
🔸盐酥猪扒鲁肉饭
🔸麻辣牛肉牛筋面
🍹套餐转其他特饮减$10
🔸桂花甘香柚子铁观音
成杯饮品好香柚子味,酸酸甜甜,好解渴😚
🔸水蜜桃果粒爱玉