餐厅: 康記粉麵
资讯:

2022-11-06 551 浏览
#康记粉面之前网上唔少网友都有介绍依间位于火井既小店面馆,特别推介猪手👍 虽然自己唔太情有独钟,但咁近屋企就一试无妨。店铺12点开门,进店时只见女老板一人在准备,不断都听到电话,外送单接单,都真系几受欢迎。我叫咗猪手加酥炸鸡扒汤面,$39。今日唔赶时间可以慢慢等。依度系用外卖餐具,迟吓政府立法都唔知佢地会点处理🤔 碗面真系好足料,鸡扒真系酥炸唔系整定,肉质嫩滑,可惜因为放咗落汤度影响脆感,否则会更好食。鸡扒大件之外,猪手同样好大件,最少有三大件👍 佢未至于系入口即溶果种,但已经入晒味,又多肉,唔系求期斩到细细件比你,单拼$33都真系几抵👍康记粉面西环石塘咀皇后大道西425S永华大厦地下后舖@foodiehck2022 #港饮港食平靓正 #西营盘美食 #面食 #猪手#酥炸鸡扒#面食 #小店 #火井
#康记粉面

我叫咗猪手加酥炸鸡扒汤面,$39。今日唔赶时间可以慢慢等。

依度系用外卖餐具,迟吓政府立法都唔知佢地会点处理🤔

康记粉面
西环石塘咀皇后大道西425S永华大厦地下后舖