2022-02-07
2014 浏览
又系果句 …. 冇夜晚堂食,食外卖最方便又简单快捷。新春紧系要食好啲,今次一心想食盘菜。正所谓人人都食盘菜,吾通人人嘅盘菜都一定要有_ 菜嘅咩(吾好打头…… )呢间餐厅本身主打车仔面,今次试吓新春「一人前盘菜」,大家真系一定唔好错过。百零蚊基本材料已经好足,有萝卜、鱿鱼、仲有芋丝同新鲜蔬菜。估唔到仲有原只吉品鲍鱼、花胶、日本帆立贝同大大只大虾。我自己仲另外多咗猪皮、麻辣肥牛同沙爹牛肉。全部食物都烹调非常入味,本人尤其最爱大虾及鱿鱼。食物包装干净衞生方便,汤底分碗上。盘菜跟有发熟包,回家加水就会自动加热食用,唔使再开炉,真真非常方便。预早落定order 讲定边日到取,非常方便。当日取餐时,店负责人已经十分细心,向我口述一次保存及处理加热程序。可能怕我记性差,所以之后再whatsapp温馨提示享用方法,真系细心周到。餐厅最后仲加送给我新春限定即时煎香自家创制萝卜糕试食,真系新年大快乐!
一人前盆菜