2024-12-27 210 浏览
讲到港式街头小食又点会无鸡蛋仔😆今日约咗朋友去旺角交收,途经豉油街见到有间舖头店前聚集咗好多人,细看之下原来系新开开咗一间鸡蛋仔/格仔饼专门店😎而且除咗基本口味之外,仲有好多特色自创口味🤭而且秋冬季节除咗换上圣诞包装外,仲有几款期间限定口味👍🏻👍🏻咁吸引梗系要加入战团试吓新店😉芋泥肉松鸡蛋仔鸡蛋仔嘅口味有超过20款,仲未计期间限定嘅口味添,花多眼乱下我哋拣最新推出嘅芋泥肉松口味,每粒鸡蛋仔入边都有面滑嘅芋泥同埋自带咸味嘅肉松,咸甜交集好好味㖞👍🏻👍🏻加上小手提包嘅包装,好方便仲啱晒大家边行边食🤭开心果酱格仔饼🧇大热开心果风潮cross over 港式街头小食,呢个系大推之选,格仔饼相当足料厚实,拎上手真系有重量嫁,打开中间夹心涂满了开心果酱,仲加咗粒粒开心果,建议大家可以两人share🤭店员仲可以好贴心咁帮你分成两份添芒果沙冰🥭凡购买任何食物加购饮品仲可以减$5 ✌🏻沙冰、梳打或者果汁都有齐,我哋就拣咗浸嘅芒果沙冰,饮落去完全唔系死甜,而且芒果味突出😆

芋泥肉松鸡蛋仔

开心果酱格仔饼🧇