2019-12-16
打边炉最紧要系咩呀?如果你话系汤底,咁呢间就岩你喇!我今次嗌左个「刺身和牛2人餐」,入面有埋海鲜拼盘喇丸喇菜喇乌冬喇甜品喇~🤩汤底就拣左「姬松茸螺头炖鸡锅」,原只🐓放落去,劲浓汤劲足料!侍应姐姐建议客人先饮左汤,再慢慢烚下烚下~呢度除左汤底出色,A5和牛都系必食之选😎所以除左个套餐原本跟埋既和牛之外,我仲加点左碟「特级和牛拼盘」,入面多左手切牛+安格斯牛柳粒🤤我个人喜好就中意食和牛多啲,中意肥腻野嘛🙈如果中意口感重啲肉味浓啲就一定要试埋其余两款喇~佢两碟牛既份量都算多,跟手食埋佢地自家制既手打肉丸+甜品,大食既朋友仔应该都够填肚喇挂😆呃...!唔记得讲埋,佢地有独立k房可以边烚边k嫁~😍而且整体环境都好唔错,座位够晒宽敝又唔焗,只系有时K房开门既时候可能会有机会听到美妙既歌喉咋嘛~🙈🤭😂
佢两碟牛既份量都算多,跟手食埋佢地自家制既手打肉丸+ 甜品,大食既朋友仔应该都够填肚喇挂😆