今日同屋企人出开果烂买生果,经过一间新开既火锅店,装修几靓,门口有个大鱼缸,咁肯使钱装修,老板应该有返咁上下要求,应该唔会中伏既。。。叫左胡椒猪肚汤拼番茄芫茜豆腐汤,胡椒猪肚汤猪肚淋身,胡椒味几重,重得黎唔辣,劲足料 ,老板话真系可以当汤饮!桂花蚌并珊瑚蚌,好新鲜,爽口无雪味。老板话招牌菜系手切牛颈脊,牛控既我当然要叫啦,碟牛一到,大家都话咗一声,好大碟,牛肉脂肪靓,渌几秒就食得,正到一个点!318蚊有咁大份又咁靓既牛,抵食!鱼皮都系新鲜炸起既,送酒一流!叫左支蓝妹啤酒,餐厅细心,用上冰杯,抵赞!另外,四位以下大部分都可以叫半份,价钱就除开一半,人少都可以叫多几样,可见呢到系细心既!走个时,老板话佢地有两间分店,睇返OpenRice 先知系好嘢黎!
桂花蚌并珊瑚蚌,好新鲜,爽口无雪味。
鱼皮都系新鲜炸起既,送酒一流!
叫左支蓝妹啤酒,餐厅细心,用上冰杯,抵赞!
  • 胡椒猪肚汤
  • 手切牛颈脊