2024-03-12 565 浏览
*/天气咁冻,系屋企连煮都吾想煮😂😂最岩去街打边炉🍲食完又吾洗洗碗😂😂今次同爸爸两个人去左旺角拍拖打边炉🤭🤭餐厅环境:门面干净企理,入到去有卡位坐🤭🤭我觉得卡位好坐好多😂😂啲枱面吾会痴立立,都算干净👍🏻👍🏻食物方面:养颜番茄锅🍅我哋叫左一个番茄汤底,因为我吾系好食得辣😂😂番茄汤底好鲜甜,唔重味精😍😍😍吾会好似普通火锅店咁得啲水,有浓浓鲜甜番茄👍🏻👍🏻食完啲野食之后,饮左几啖都好饮,饮完唔会好口渴🤩🤩美国安格斯板眼呢碟肥牛系即切,摆盆好靓👍🏻👍🏻即刻提升食欲😋😋啲肥牛肥瘦均匀,食落口口感十分好🤪🤪手打四宝丸四宝丸全部都系手打既丸,有墨鱼丸,牛丸,全部丸都好弹牙,推介值得一试呀😌😌真材实料😙😙其他:我哋仲叫左娃娃菜,娃娃菜配上番茄汤好鲜甜,吸哂啲精华😌😌另外我哋叫左油炸鬼,第一次打边炉咁食😂😂油炸鬼好脆,即食又得,浸汤10秒内食脆脆地几好味🤤另外,我哋最欣赏系个酱油区,佢有新鲜青柠仔,配豉油酸酸地好正,啲豉油又唔系劲咸,不过留意番,每位原来加一之外,仲有酱料费,18蚊一位🤭🤭滚爷火锅 (旺角)地址:旺角上海街428号地舖

餐厅环境:

食物方面:
养颜番茄锅🍅

美国安格斯板眼

手打四宝丸

其他:

滚爷火锅 (旺角)
地址:旺角上海街428号地舖