💁🏻‍♀️💁🏻💁🏻‍♂️💁🏿‍♀️💁🏿💁🏿‍♂️🏷️二锅头@沙田💁🏻‍♀️火焰牛尾煲个牛尾煲令我哋10分有惊喜,用咗好多唔同嘅增香配料去慢煮,但不会盖过牛本原有嘅肉味。听店家讲佢哋用咗超过四个小时精心熬制。 食到最尾𠮶三四嚿,我哋直头用手拎起啲牛尾逐旧品尝,连个汁都想打包返屋企捞饭。另带一提,呢个餐厅仲有酸菜鱼煲,黑椒猪手煲同埋惹味鸡煲。不过我哋食完牛尾煲已经差唔多啦,所以冇试埋其他嘅。💁🏻‍♀️ 120分钟任食火锅放题我哋今次食嘅系C选项, 亦即系最高级嘅选项, 除咗A选项同B选项有嘅嘢之外,入边仲包括有安格斯级嘅肥牛, 巴西牛舌同埋日本豚肉。 总括嚟讲所有食材非常新鲜,啲肥牛虽然唔系切得好薄但系入口即溶,啲肥油喺我嘅口中爆发。 另外一样好特别嘅就系有鸡子,鸡子好香嫩 一啲腥味都冇。海鲜类别嘅鱿鱼同墨鱼好新鲜。自助区有超过20款嘅菜同埋各式各样嘅丸类,其中包括芝士丸,龙虾丸,爆浆丸,睇图便知。我哋见咁吸引唔小心拎咗一大碗,不过最后都比我哋食晒,唔做大嘥鬼。 另外自助区仲有好多款嘅雪糕:芋头丶椰子、比利时朱古力同埋牛奶。最啱就系打完边炉食返一两条过一过口瘾。 是否推荐✅ys. 环境舒适,场地干净。行
💁🏻‍♀️💁🏻💁🏻‍♂️💁🏿‍♀️💁🏿💁🏿‍♂️
🏷️二锅头@沙田

💁🏻‍♀️火焰牛尾煲

💁🏻‍♀️ 120分钟任食火锅放题

是否推荐
✅ys. 环境舒适,场地干净。行完沙田可以约朋友嚟食饭吹水。价钱适中。
  • 火焰牛尾煲