2023-05-05
️🍖叉烧肠加葱花 $26 📌足料瘦叉 非叉烧酱炒肥猪肉碎📌肠粉坚硬有弹性📌此肠粉不同彼肠粉我以前喺呢头返学,经过浓姐就心谂,都系肠粉点解会贵咁多?后来自己做兼职揾钱,食过一次,就一试难忘🥰妈咪教落,食肠粉其实系为食酱😂但系食过浓姐就知道咁样谂只系因为重来都无试过一条好肠粉😌浓姐嘅肠粉系皱皮肠粉,每层都好薄、晶莹剔透,如果有馅就会隐约见到🤤同时米香都好出色,无论配咩料都会食得出🤩另外口感都好出色,每次食都系咁,保持到水准,系烟靭有弹性嘅,好似pad thai咁样😚今次配左叉烧馅,大家都见都系一旧旧叉烧咁样比,绝对唔系酒楼个啲叉烧酱肉碎🤪一大卖点系佢哋嘅肠粉豉油。佢唔系普通现成𠮶啲豉油,而系自己调过嘅。做开熟客仔都几肯定,因为真系每次都唔同!有时啲炸蒜多啲,有时少啲,有时有啲洋葱仔添🤣佢哋依家有告紧急又揾紧人顶手,唔知第日边到可以食到高质嘅肠粉呢🥺*有好多素食肠粉可供选择🤩🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖总评分食物质素🌕🌕🌕🌕🌕CP值🌕🌕🌕🌕🌕(26蚊嘅小食好似好贵,但系通常都有300g,接近八条肠粉,可以当正餐)WOW指数🤩🤩🤩🤩🤩encore👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻(已回购多次)
📌足料瘦叉 非叉烧酱炒肥猪肉碎
📌肠粉坚硬有弹性
📌此肠粉不同彼肠粉
*有好多素食肠粉可供选择🤩
🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖
总评分
食物质素🌕🌕🌕🌕🌕
WOW指数🤩🤩🤩🤩🤩
encore👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻(已回购多次)