2020-08-31 26 浏览
东荟城除左出名多名店开仓扫名牌,仲有好多值得一试既餐厅😋今次去食既就系新开既罗宋汤专门店la,讲得系罗宋汤专门店,罗宋汤梗系用料又足又正la😍为食餐单:秘制酱油捞面套餐🍝 $85-秘制酱油捞面🍝(转出前一丁🍥+$6,转麻辣味面底🌶+$2)转左我最仲意既出前一丁😋用秘制酱油捞好惹味,再加埋麻辣味,仲有d辣椒系面度,好香辣🥰-海派罗宋汤(牛腩)🥣依个罗宋汤比起是日精选套餐既罗宋汤多😍真材实料,好多牛腩,仲要系靓牛腩,旧旧都肥瘦均匀,唔会系煲净既汤渣😋菜煲到溶溶地,汤酸味味咁又有牛腩香菜香,好开胃好滋味🥰-麻辣鸡柳丝🍗鸡柳丝好香口,加上麻辣,食过唔停🤩-冻柠水🥤(秘制酱油捞面套餐 冻饮+$3)食一啖麻辣饮一啖冻柠水最过瘾,解下辣又再食辣,正😘是日精选套餐🍚 $86-红酒烩牛肋条饭🍛牛肋条好大旧炆得好淋好入味,个汁好正,倒落饭度送饭一流😘-海派罗宋汤(牛腩)🥣一样咁好味既足料罗宋汤,必食😍-玉泉+C柠檬🧃(是日精选套餐 送汽水)

为食餐单:
秘制酱油捞面套餐🍝 $85
-秘制酱油捞面🍝

(转出前一丁🍥+$6,转麻辣味面底🌶+$2)
-海派罗宋汤(牛腩)🥣

-麻辣鸡柳丝🍗

鸡柳丝好香口,加上麻辣,食过唔停🤩
-冻柠水🥤
(秘制酱油捞面套餐 冻饮+$3)

食一啖麻辣饮一啖冻柠水最过瘾,解下辣又再食辣,正😘

是日精选套餐🍚 $86
-红酒烩牛肋条饭🍛

牛肋条好大旧炆得好淋好入味,个汁好正,倒落饭度送饭一流😘
-海派罗宋汤(牛腩)🥣

一样咁好味既足料罗宋汤,必食😍
-玉泉+C柠檬🧃
(是日精选套餐 送汽水)

2020-08-25
  • 秘制酱油捞面套餐