2022-03-21
➡️食尽荔枝角之意大利菜 — Pizza Piazza—————————————————WFH左成个星期,又系时候出街放下风食下好野啦😆星期六黎到荔枝角行D2 place,行完见肚饿就见到附近有间Pizza铺,Weekend都一样有lunch set仲去到四点,咁就呢间啦!😋🔸 9吋 蟹肉大虾Pizza $78+48一落完单唔够2分钟,汤就已经上枱🤗今日既汤系牛肉汤,落左好多黑椒调味而且有一啲香菇,唔错!到主菜Pizza,其实9吋都几大,我今次系2个人食,下午茶真系一人三块都够饱🤣,呢个pizza特登加咗48蚊,食到有啖啖蟹肉🦀,加埋千岛酱同大爽口既大虾🦐,正呀😍😋食pizza跟冻可乐就基本野😌见佢跟餐有得优惠价$28跟自家制Tiramisu,就试试佢啦🤔Tiramisu个造型几可爱,系三个切上面再加左pat好似海豚咁既Tiramisu cream🤣食落味道岩岩好唔会太甜,而且比较特别系佢底层有个似cheese cake既饼底🤗,叫黎过下甜品瘾都唔错嫁!💭 Overall commentizza Piazza位置方便,系荔枝角MTR 2分钟就行到,lunch set都几抵食,可以一试!呀
—————————————————
🔸 9吋 蟹肉大虾Pizza $78+48
食pizza跟冻可乐就基本野😌
💭 Overall comment:
Pizza Piazza位置方便,系荔枝角MTR 2分钟就行到,lunch set都几抵食,可以一试!呀佢个pizza饼底都整得好脆好好味!
Openrice做紧全单75折!😇
🍽食物: 7.5/10