2019-10-11 46 浏览
行经荃湾买啲宠物用品,见到呢间车仔面就入去试吓,都几多街坊入去食。我哋入到去见到有两款落单纸,对比之下又唔觉得有咩大分别,都系拣𩠌。问咗店员先知原来黄色𠮶张全日优惠餐啲𩠌系比较少嘅,白色𠮶张大纸就会多啲𩠌。一场嚟到又肚饿梗系食多𩠌啦~由于晚市时间都比较多人所以落左单都要等一阵先有得食~我碗面一嚟到真系好大碗呀~每一款𩠌都好多呀。萝卜足足有成六旧,仲要好甜同好淋!我嗌左个酸辣肉酱,都几辣下㗎,不过好惹味,送汤面一流!猪颈肉爽脆入味。另外自家制嘅辣酱都几特别,帮个汤底加左唔少分!朋友就话个招牌鲜切面有咬口,冬菇大粒得嚟好入味!另外都嗌咗个台式炸豆腐,新鲜即叫即炸,外皮松脆入边就热辣辣,个人觉得个酱系最好味,不妨一试~另外估唔到嗌咗菜心咁大碟,补充我成日出出边食嘢欠缺吸收嘅纤维素,即刻感觉健康晒!总括嚟讲,呢间车仔面嘅性价比都高,每一种𩠌都足料同入味,见咁多街坊入嚟食就知系好野啦~

朋友就话个招牌鲜切面有咬口,冬菇大粒得嚟好入味!

台式炸豆腐

菜心