2022-06-30 860 浏览
又嚟买外卖返公司食,平时经过地道馆都好多人排队,精明食家用外卖app,悭返等候时间👍🏻叫左四𩠌车仔面,生菜、萝卜、牛腩、蟹籽丸、米线,加杯热朱古力,外卖app总数$50.4🤓 钟意佢汤同料分开装,咁就唔驶担心会稔晒👍🏻 啲汤好热,系真系好热,攞出嚟时系会辣手𠮶种🔥生菜、蟹籽丸唔讲了,同平时都无咩唔同🤣 但萝卜,非常出色,真系好甜,而且无渣,萝卜都真系试紧伏之选,有时系苦同多渣真系令人心情差,但呢个值得推荐🤤 牛腩有啲un,汁系好食,但质地会令我下次唔拣佢,不过牛腩都真系好足份量,食极都仲有。食完成份真系好饱,极度饱,完全唔会惊唔够,然后冲在萝卜嘅份上,我应该会再次去食😋