2024-02-20 41 浏览
Blue Monday需要对自己好d, 就去左一间cafe chill下,环境几舒服,平日夜晚都唔少人☺✨日式烧鸡腰果仁沙律 - 比想像中大碗好多,配料亦很丰富,有牛油果蓉、烧鸡粒、腰果、车厘茄、青瓜片、紫姜同好多沙律菜🥗口感足,亦几饱肚🤩啱晒健康人士!✨迷迭香蕃茄酱菠菜芝士意大利云吞 - 意大利云吞一直系我大爱嘅野,无论配咩汁都咁正,好钟意佢烟韧嘅外皮包住芝味浓郁嘅馅料😋✨手撕猪肉班尼迪蛋 - 卖相超巨,将两层厚法包叠起再舖满手撕猪肉同火箭菜,最顶就系班尼迪蛋同青瓜丝,层次感十足🤩✨忌廉芝士焦糖饼干布甸 - 呢款布甸极具特别,质地好thick,芝士味香浓,面头有层薄焦糖脆脆+焦糖脆饼,成个配搭好邪恶,但亦好惹味🤤✨Lemonade - 最底有粒粒柠檬皮碎,口感几特别,清新得嚟唔会太酸🍹✨开心果鲜奶 - 花形拉花再加左d开心果碎几有心思🧡开心果味好出好真💯