2021-10-14
呢间酒楼可以一次过容纳好多人,今次我哋一行9️⃣人嚟到仲可以坐埋一台实在太好了。不得不赞佢哋嘅服务真系好周到,咁多人食嘢仲可以帮手剪到点心细细件。另外呢度嘅餐具都好靓,比较特别嘅呢度饮茶可以叫- 菊普:即系菊花茶以及普洱茶嘅混合体。味道非常清新🍵普-🦐金箔水晶海虾饺好欣赏佢哋可以逐粒逐粒叫虾饺,虾饺晶莹剔透,皮薄馅料超级丰富,虾肉大只弹牙爽口🦐咬落juicy十分。而丄头金箔都令到成个感觉非常之高贵😚🌊鲍鱼烧卖一小只嘅鲍鱼仔摆咗喺烧卖面头,烧卖猪肉虾肉比例恰当,配合埋充满海鲜味嘅鲍鱼令到整体口感丰富👍🏻其他点心都同样做得非常出色。当中最为出色嘅系烟烟韧韧红枣味同椰汁味分明嘅枣皇糕🍰、煮得细腻幼滑嘅杏仁蛋白茶🥚、浓汤泡饭浓郁满足🍚、红油抄手粒粒饱满🦐、酥脆可口嘅炸鱿鱼须🦑、足料丰富嘅豆苗饺🌱、安格斯牛肉肠粉🐮、炒到干身充满镬气嘅炒饭🍚。
普
🦐金箔水晶海虾饺