2023-11-28
地铁站同餐厅距离好近 以我既速度应该唔洗五分钟(不准确计算🤣)亦都好易就可以揾到间餐厅👍🏻今日约左朋友黎到呢间餐厅食lunch☺️由于系平日下午 环境好舒服 只有我仔不断发出吵闹的声音🔊 人唔多唔洗惊嘈到人🥲服务态度好好 仔仔整跌左餐具🍴职员即时留意到 我都未有一个谂法问佢地拎多只既时候 佢地就已经拎左比我 好细心啊👍🏻😍素全日早餐🍽️ 卖相一流 口水都流哂出黎 呢个绝对系好岩我个仔食 佢钟意粟米🌽滑蛋🍳大啡菇🍄番茄🍅 佢都钟意食蒜蓉包🥖但有点硬 佢就食唔到啦 另外仲有我仔唔食既牛油果🥑沙律菜🥗软壳蟹意粉🦀🍝 摆盘做得好靓 一大只软壳蟹系上面 意粉味道都唔错😝焗芝士意大利云吞🧀🥟 好新奇既配搭 之前未见过 系餐牌见到几特别即刻叫左黎试 又几惊喜 芝士同云吞match得好好 我觉得可以叫老公研究下点整👨🏻盐酥鸡粒 上碟叠到好似山咁🤣🤣 新鲜炸起 虽然最热气 但都系最好味😋 炸到岩岩好 比仔仔食左一粒之后又系追住黎食🙊朋友叫左hot cappuccino☕️ 上面有写左佢地餐厅个名 由于我唔饮咖啡 所以我就要返餐汤 系菠菜汤 味道好好 比个仔试左一啖 佢就停唔到口 直到我一啖饮哂🤣🤣