餐厅: 嘉豪酒家
资讯:

2019-12-02 911 浏览
原本我冇谂过黎呢间酒楼晚饭,而是黎打边炉既,不过由于嫲嫲想食小菜,所以我就一早嚟到揾位坐店员二话不说就比左一壶热水同埋花生,由于我成日都冇食过嘢,我都冇仔细睇过茶位和花生的价钱,就将枱上面既花生差啲食晒等亲友们黎到之后,我先开始睇餐牌,发现茶位唔平之余,仲要加收小食费同埋加一服务费,菜牌既选择比较少,令我感到略为失望,然后我就求其嗌左啲我相对比较中意食嘅菜式,味道总算系唔错嘅,至少唔会令我觉得中左伏各种菜式味道都唔会太差,尤其系炸子鸡拼鲍鱼同埋乳鸽都可以一试,价钱比较合理同埋相对比较抵食而其他菜式黎讲椒盐鲜鱿总算做得唔错,但腐竹嘅口感同埋味道就令我感到略为失望服务算系唔差,因为收左加一,咁样都搞唔掂嘅话,我应该唔会再嚟食饭啦
2019-11-28
  • 炸子鸡