2024-03-21 1698 浏览
啱买完嘢又嚟到庄士伦敦广场睇睇食d咩🤣天气冻,对比快餐都系想食d暖暖地嘅😌上嚟服务员态度唔错,由于搦著好多野,安排咗卡座俾我哋,冇惗到竟然仲有电视睇,十分贴合长辈嘅口味🤣电视送饭😝🧊冰镇南非鲍鱼感受到鲍鱼非常新鲜,十分弹牙鲜美,已经切开两半,好啱女士优雅咁食用☺️就上嚟嘅视觉已经超靓,烟雾弥漫,为接下嚟嘅主食开咗个好头!🤩🍲干煸粉丝煲喺炒煲嘅过程中,粉丝吸收咗鱼同虾米释放嘅鲜味,再加上洋葱等配料令到风味更加浓郁😋火候熟练嘅掌握保持咗粉丝嘅弹性🤩🥦西兰花玉带炒珊瑚蚌西兰花口感清爽,带子鲜甜大颗,珊瑚蚌仲有唔少收埋喺西兰花里面🤣勾芡浓稠适中,明亮嘅色泽令人食指大动😋除咗大厅仲有房间,隔音唔错,人地开门先听到竟然喺房间入面唱K中🤣唔会打扰到大厅食客👍🏻如果坐房嘅话,有大玻璃可以睇到出面夜景😍出面仲贴有好多明星合照🤩服务方面都好贴心,有人情味既酒楼😊

🧊冰镇南非鲍鱼

🍲干煸粉丝煲