2021-10-19
选择困难症既我🤷🏻♀️每次去到餐厅,都要谂好耐🤔但今次好快决定到🤭,因为我跟住餐厅名直接拣🤪仲☝🏻次过试晒✌🏻样招牌菜😌~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 💁🏻♀️套餐 • 吉列牛定食 + 咖哩忌廉乌冬(小辣) + 汽水 x2 ($246)▪主食▪▫️吉列牛定食 🐃牛肉吉列方法🔥炸过表面🔥上枱时入面既肉🥩仲系💕粉红色,唔会🙅🏻♀️炸到熟晒😎因为预左我地会自己用热石炉再烧🔥 & 加热🔥(可以自己控制熟度👏🏻)旁边仲有日式芝麻酱蕃茄仔🍅 & 嫰豆腐🤍 • 加左饭素既白饭🍚 • 面豉汤🥣 另配左𝐖𝐚𝐬𝐚𝐛𝐢沙律酱💚 • 𝐖𝐚𝐬𝐚𝐛𝐢 • 酱油🤎我觉得点🥢𝐖𝐚𝐬𝐚𝐛𝐢沙律酱最正😌.▫️咖哩忌廉乌冬(可拣牛肉🐃 / 鸡肉🐓)白雪雪🤍,中间加几粒葱花点缀,轻轻泼开🥢表面既忌廉,就见到𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲既咖哩汁🥘拣左鸡肉,鸡肉既份量都好多🐓仲有西兰花🥦,洋葱🧅乌冬条条都挂晒咖哩忌廉💛🤍,食落几滑🧏🏻♀️,味道香浓。.▪野饮▪跟餐包汽水🥤 或 可加($8 - $25)升级其他特饮🍹▫️Passion Punch (+$18)热情果❤️🔥酸酸甜甜,果香果甜😙.▫️Rose
选择困难症既我🤷🏻♀️每次去到餐厅,都要谂好耐🤔
但今次好快决定到🤭,因为我跟住餐厅名直接拣🤪
仲☝🏻次过试晒✌🏻样招牌菜😌
💁🏻♀️套餐 • [2] 吉列牛定食 + 咖哩忌廉乌冬(小辣) + 汽水 x2 ($246)
▪主食▪
▫️吉列牛定食 🐃
牛肉吉列方法🔥炸过表面🔥
上枱时入面既肉🥩仲系💕粉红色,唔会🙅🏻♀️炸到熟晒😎
因为预左我地会自己用热石炉再烧🔥 & 加热🔥
(可以自己控制熟度👏🏻)
另配左𝐖𝐚𝐬𝐚𝐛𝐢沙律酱💚 • 𝐖𝐚𝐬𝐚𝐛𝐢 • 酱油🤎
我觉得点🥢𝐖𝐚𝐬𝐚𝐛𝐢沙律酱最正😌
▫️咖哩忌廉乌冬(可拣牛肉🐃 / 鸡肉🐓)
白雪雪🤍,中间加几粒葱花点缀,
轻轻泼开🥢表面既忌廉,就见到𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲既咖哩汁🥘
拣左鸡肉,鸡肉既份量都好多🐓
仲有西兰花🥦,洋葱🧅
乌冬条条都挂晒咖哩忌廉💛🤍,
食落几滑🧏🏻♀️,味道香浓。
▪野饮▪
跟餐包汽水🥤 或 可加($8 - $25)升级其他特饮🍹
▫️Passion Punch (+$18)
热情果❤️🔥酸酸甜甜,果香果甜😙
▫️Rose Garden (+$18)
PinkPink💕 靓靓们必拣💃🏻
面头仲加左玫瑰干花🌹,淡淡花香。
2️⃣杯野饮🍹都好靓,打卡一流📸️
一杯花香🌹 • 一杯果香❤️🔥
▪小食▪
▫️Kobekyu韩式酱油炸鸡 ($78)
嗅落👃🏻劲香,加左洋葱🧅 • 葱花 • 芝麻
炸鸡🔥,唔会🙅🏻♀️炸到干晒 ,唔会🙅🏻♀️好厚粉
几香口惹味😎
🔺 以上价钱 💁🏻♀️需另加10%服务费
🔺座位阔落,有卡位💺💺
🔺餐广系高层1️⃣7️⃣楼望👀出去景观唔错
🔺用自己电话📱,嘟𝐐𝐑 𝐂𝐨𝐝𝐞落单📝